Bestuur

Het bestuur is dé vraagbaak voor leden, ouders en vrijwilligers, maar ook voor niet-leden en andere handbalverenigingen. Belangrijkste taak van het bestuur is het ontwikkelen van een toekomstvisie en het toezien op de uitvoering van het beleid. Dit gebeurt in samenwerking met alle commissies.

Daarnaast bewaakt het bestuur de begroting en onderhoudt het contact met andere handbalverenigingen, de gemeente en het NHV.

Voorzitter
Cor van Erp

Mail de voorzitter

Penningmeester

Jan-Paul Langens

Mail de penningmeester

​​​​​​​

Secretariaat

Bianca Verstegen

Mail het secretariaat

​​​​​​​

Bestuurslid Algemeen

Paul Verhoeven

Mail Paul Verhoeven

​​​​​​​

Bestuurslid Handbal

Niek Lubbersen

Mail Niek Lubbersen

Technische Commissie TC

Wat doet de Technische Commissie (TC)?
De Technische Commissie van Olympia '89/Dos’80 heeft als taak om alle zaken binnen de vereniging op handbal technisch gebied te regelen. Zo is zij verantwoordelijk voor teamindelingen, het technisch jeugdplan, het aanstellen van trainers en coaches, de communicatie met trainers en coaches, de indeling van de trainingstijden en in samenwerking met het wedstrijdsecretariaat de indelingen van teams in zowel de zaal- als de veldcompetitie.


Voor meer informatie over scheidsrechterzaken, klik hier of neem contact op met Sven.

Commissie leden:


Selina van den Hurk

Fons Bannenberg

Martijn Kant

Erik Loeffen

Cathelijn van Loon

Mail de TC

Public Relations PR

Wat doet de PR Commissie (PR)?
De PR houdt alle leden, vrijwilligers, sponsoren en geïnteresseerden op de hoogte van het belangrijkste ‘officiële’ verenigingsnieuws. Zo ontvangen alle leden en vrijwilligers een aantal keer per jaar een nieuwsbrief én zijn alle nieuwsberichten terug te vinden op de website.
Ook zorgt de PR rondom belangrijke activiteiten zoals het scholentoernooi en beachhandbal voor berichten op social media en publicaties in regionale kranten. Heb jij nieuws dat je graag wil delen? Mail de PR!

Commissie leden:

Rob Reinders

Marian Langens

Olaf Langens

Lieke Reinders

Desiree Spetter


Mail de PR

Beachhandbal

Wat doet de Beachhandbal Commissie?
De beachhandbal commissie organiseert al jaren een groots evenement in het centrum van Heesch: het DOS’80 beachhandbaltoernooi. Het regelen van dit toernooi is een grote klus, er moet heel veel geregeld worden, denk hierbij aan: zand, scheidsrechters, vergunningen, sponsoren, materialen, schema's en niet te vergeten ontzettend veel vrijwilligers!

Commissie leden:

Carla van de Heijden

Evelien Bogers

Hans van Druenen

Koen van de Wetering

Ruud van Drunen


Mail de beachhandbal

Activiteiten Commissie AC

Wat doet de Activiteiten Commissie (AC)?
De AC organiseert allerlei leuke activiteiten voor leden, vrijwilligers en de Club van 25. De activiteiten zorgen voor een leuk en fijn clubgevoel. Met de jaarlijks terugkerende DOS-dag, het ouder-kind toernooi, de nieuwjaarsreceptie en het scholentoernooi is er voor ieder wat wils!

Commissie leden:

Gonny Ceelen

Mathieu Verstegen

Roy Govers

Anne van Munster


Mail de AC

Jeugdbestuur

Wat doet het Jeugdbestuur?
Het jeugdbestuur bestaat voor het grootste deel uit jeugdleden en de naam verraadt het al een beetje… Deze groep organiseert activiteiten voor de jeugdleden. Zo komt Sinterklaas ieder jaar op bezoek, maakt het jeugdbestuur de sportmannen- en sportvrouwen van het jaar bekend en wordt er voor de oudere jeugd een toffe activiteit of feestavond georganiseerd.

Commissie leden:

Anne van Munster

Eva Langens

Maddy Verstegen

Hugo Megens

Paul trum


Mail het Jeugdbestuur

Vrijwilligers Commissie VC

Wat doet de Vrijwilligers Commissie (VC)?
Heel cliché, maar daarom niet minder waar: zonder vrijwilligers zou DOS’80 niet bestaan. De VC is het hele jaar door op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om zich in te zetten voor commissies, activiteiten of evenementen. Ben jij vrijwilliger en heb je een vraag? Of wil je misschien wel vrijwilliger worden? Lees dan even het aannamebeleid door en neem contact op met de VC.

Commissie leden:​​​​​​​

Tineke VerhoevenMail de VC

Sponsor Commissie SC

Wat doet de Sponsor Commissie (SC)?
De SC onderhoudt contact met alle sponsoren, maakt afspraken, stelt contracten op en zorgt dat ieder team is voorzien van een shirtsponsor. Ook zorgt de SC ervoor dat er oud papier wordt opgehaald en jaarlijks een tulpenactie wordt georganiseerd. Zo komt er ieder seizoen een leuk bedrag in de clubkas en kunnen er leuke activiteiten worden georganiseerd.

Commissie leden:

Erik van de Kamp

Carla van der Heijden

Monique van de Berg


Mail de SC

Wedstrijdsecretariaat

Wedstrijdsecretariaat

Theo Verhoeven

Tel. 0651820887

Mail Theo