11-03-2019

Nieuwe samenwerking Fysiocentrum Heesch

Er is een nieuwe samenwerking tussen Fysiocentrum Heesch en DOS'80. Dat heeft geresulteerd in een mooie aanbieding voor de leden van onze handbalvereniging.


Groepstraining

Allereerst is er de mogelijkheid voor teams om een groepstraining te volgen voor 8-10 personen. Kosten hiervoor zijn €50,-. De training moet wel graag 2 maanden van tevoren aangevraagd worden. Ideaal voor de start van komend seizoen. Heb je vragen hierover neem dan contact op met Johan Hattink: 06-22267410 of mail johan@nicohattink.nl


Individueel abonnement

Voor het individueel sporten geldt dat er voor minimaal 2 maanden een abonnement afgesloten moet worden. Kosten hiervan zijn €34,95 per maand. Hiervoor mag je onbeperkt sporten tijdens de openingstijden van het Fysiocentrum. Handig om bijvoorbeeld de zomerstop door te komen, per slot van rekening is voor de meesten de competitie over een maand afgelopen.


Blessure

Tot slot, het helpt Fysiocentrum Heesch ons in het voorkomen en aanpakken van blessure(s). Dit doet het allereerst door middel van het bijhouden van een blessuredatabase. Hiervoor zijn uiteraard wel gegevens nodig en die dient van onze hardwerkende sporters af te komen. Dus heb je een blessure? Vul het blessureformulier in, hier te vinden. Met behulp van deze gegevens kan het Fysiocentrum de verschillende blessures in kaart brengen op basis van geslacht, leeftijd en periode van het seizoen. Hierop kan eventuele training op afgestemd worden.

Daarnaast staan de fysiotherapeuten natuurlijk klaar om in het geval van blessures ervoor te zorgen dat je snel weer aan het sporten kan door je te behandelen. Dus raak je geblesseerd tijdens een training en/of wedstrijd? Neem dan direct contact op met het Fysiocentrum en je kan binnen één dag een afspraak maken bij het Fysiocentrum. Vermeldt dan voor de zekerheid wel even dat je lid bent van handbalvereniging Dos’80.

Delen